Srečanje s podjetniškim navdihom: Stil in posel: Poslovna eleganca in pot do uspeha v tujini

28. 3. 2024 10.00 | Coworking, Središče Rotunda

SREČANJE


 

 

 

     

KAJ? Srečanje s podjetniškim navdihom: Stil in posel: Poslovna eleganca in pot do uspeha v tujini

KJE? Coworking Središče Rotunda

KDAJ? ČETRTEK | 28. marec 2024 ob 10.00

 

O srečanju


Središče Rotunda Koper in UP Faculty of Management - UP Fakulteta za management vabita 𝐯 č𝐞𝐭𝐫𝐭𝐞𝐤, 𝟐8. 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐛 𝟏𝟎. 𝐮𝐫𝐢 𝐯 𝐂𝐨𝐰𝐨𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐨𝐭𝐮𝐧𝐝𝐚, Ferrarska 16, Koper, na 𝐒𝐫𝐞č𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐬 𝐩𝐨𝐝𝐣𝐞𝐭𝐧𝐢š𝐤𝐢𝐦 𝐧𝐚𝐯𝐝𝐢𝐡𝐨𝐦 . Tokrat bomo gostili 𝐓𝐢𝐧𝐨 𝐒𝐞𝐦𝐨𝐥𝐢č, podjetnico, ki uspešno prenaša dragocene podjetniške izkušnje iz mednarodnega okolja v 𝐛𝐮𝐭𝐢𝐤 𝐄𝐋𝐋𝐄 v Kopru, ki je v lasti njene mame Lilijane. V butiku skrbi za promocijo, svetuje in oblači tudi znane Slovenke. Na srečanju s podjetniškim navdihom bomo raziskovali njeno podjetniško pot, primerjali razlike med delom v tujini in Sloveniji ter delili dragocene nasvete o poslovnem oblačenju.

𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐞: Prijave zbiramo do 27. 3. 2024 TUKAJ.

 
𝘋𝘰𝘨𝘰𝘥𝘦𝘬 𝘫𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘪𝘳𝘢𝘯 𝘷 𝘰𝘬𝘷𝘪𝘳𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘢 𝘡𝘦𝘭𝘦𝘯𝘢, 𝘥𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘭𝘯𝘢 𝘪𝘯 𝘷𝘬𝘭𝘫𝘶č𝘶𝘫𝘰č𝘢 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘻𝘢 𝘯𝘢 𝘗𝘳𝘪𝘮𝘰𝘳𝘴𝘬𝘦𝘮 (𝘎𝘋𝘐 𝘜𝘗). 𝘊𝘪𝘭𝘫 𝘱𝘪𝘭𝘰𝘵𝘯𝘪𝘩 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘰𝘷 𝘫𝘦 𝘰𝘱𝘳𝘦𝘮𝘭𝘫𝘢𝘯𝘫𝘦 š𝘵𝘶𝘥𝘦𝘯𝘵𝘰𝘷 𝘴 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘦𝘵𝘦𝘯𝘤𝘢𝘮𝘪 𝘻𝘢 𝘻𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘥𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘦𝘩𝘰𝘥 𝘷 𝘋𝘳𝘶ž𝘣𝘰 5.0. 

Vabilo


 

 


 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

 


 

7. marec 2024 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo