VABILO NA POGOVOR: Pogled na študij skozi oči ALUMNOV UP FM

15. 6. 2023 12.00 | UPFM | Predavalnica 6

DOGODEK NA UPFM


 

 

 

     

KAJ? VABILO NA POGOVOR: Pogled na študij skozi oči ALUMNOV UP FM

KJE? Fakulteta za management| Predavalnica 6

KDAJ? ČETRTEK| 15. junij 2023 ob 12.00 

 

O dogodku


V sproščenem klepetu se bomo s tremi bivšimi študenti UP Fakultete za Management, enega dodiplomskega in dveh podiplomskih študentov, pogovorili o izkušnjah študija na naši fakulteti. Na študij bodo pogledali »za nazaj«, skozi perspektivo kompetenc, ki so jih pridobili in takih, ki so jih pogrešali, oziroma se izkazuje, da bi jim sedaj, ko so v delovnem okolju potrebovali in bi jim zelo koristile.

Študij je lahko zelo pomembno obdobje v življenju posameznika, saj ponuja priložnosti za pridobivanje znanja, razvoj veščin in osebnostno rast. Diplomanti, ki so zaključili študij, pogosto gledajo na to obdobje kot na ključno stopnico v svoji karieri in osebnem razvoju. Študij omogoča pridobivanje specializiranega znanja na določenem področju in diplomanti pogosto cenijo priložnosti za učenje, poglobljeno raziskovanje in interakcijo z vrhunskimi profesorji. Študij na UPFM ponuja priložnost za razvoj številnih veščin, ki so pomembne tako na strokovni kot tudi na osebni ravni. To vključuje kritično razmišljanje, reševanje problemov, analitične sposobnosti, komunikacijske veščine in timsko delo. Med študijem se lahko vzpostavijo pomembne povezave s profesorji, sošolci in drugimi strokovnjaki na področju študija. Te povezave lahko koristijo pri iskanju zaposlitve, mentorstvu ali nadaljnjem strokovnem razvoju.

Pomembno je, da se diplomanti zavedajo svojih kompetenc, jih samozavestno predstavijo in aktivno iščejo priložnosti za njihovo uporabo v delovnem okolju. S pravilno vključitvijo pridobljenih kompetenc lahko povečajo svojo zaposljivost in se razvijajo v svoji karieri.

Dogodek bo moderiral prof. dr. Mitja Ruzzier, predstojnik Katedre za podjetništvo na UPFM. Prof. dr. Ruzzier je profesor podjetništva na Fakulteti za Management Univerze na Primorskem. 

Z nami bodo:

  • Kristina Furlanič, diplomantka univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Management in študentka magistrskega študijskega programa druge stopnje Pravo za management,
  • Mirza Hajdarević, diplomant magistrskega študijskega programa druge stopnje Management trajnostnega razvoja, in
  • Zlatko Gombar, diplomant magistrskega študijskega programa druge stopnje Politologija.

Ste zaključili UP FM pa še niste član Alumni kluba? Ali ste morda zaključili že pred kar nekaj leti, ne prejemate novičnika ali informacij s strani UP FM, pa bi jih želeli?

PRIJAVITE SE TUKAJ V ALUMNI UP FM 

 

Vabilo na dogodek 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

 


 

7. junij 2023 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo