Erasmus Dnevi 2019

10. 10. 2019 14.00 | Univerza na Primorskem, palača Armerija, Titov trg 4, Koper

Dogodek

    

Univerza na Primorskem

 organizira dogodek

VEČ INFORMACIJ o dogodku.

  

O dogodku

Med 10. in 12. oktobrom 2019 bodo v Evropi potekali Erasmus dnevi. Pri izvedbi sodeluje tudi Univerza na Primorskem, ki bo v ta namen naslednji četrtek, 10. oktobra 2019, izvedla predstavitev možnosti izmenjave v okviru sklenjenih sporazumov. Prireditev bo potekala v avli palače Armerija med 14. in 16.15 uro.

Namen #ErasmusDays je s številnimi aktivnostmi doseči čim večje število ljudi, širiti pozitivne učinke programa Erasmus+ in ozavestiti pomen mednarodne mobilnosti, mednarodnega sodelovanja ter širjenja znanja, s čimer izboljšujemo kakovost izobraževanja. Slovenska nacionalna agencija programa Erasmus+, CMEPIUS, bo zbrala vtise vseh dogodkov, ki se bodo zvrstili med 10. in 12. oktobrom, in jih posredovala koordinatorjem vseevropske spletne strani www.erasmusdays.eu. Naš dogodek bo skupaj z drugimi postavljen na zemljevid Evrope in promoviran tudi izven meja Slovenije.

UP vabi vse zainteresirane študente, da se jim v četrtek, 10. oktobra, med 14. in 16.15 uro pridružite na prireditvi, saj boste iz prve roke izvedeli, kam vse se lahko podate na Erasmus+ izmenjavo v času vašega študija. Seznam držav, s katerimi ima naša univerza v okviru programa sklenjene sporazume o izmenjavi, je na voljo prek TE POVEZAVE.

Z vami bodo svoje izkušnje delili študenti, ki so se Erasmus+ izmenjave že udeležili, na delavnici pa boste dobili uporabne nasvete za čimboljšo pripravo na študijsko izmenjavo in nepozabno življenjsko izkušnjo.
Za zaključek smo vam pripravili sladko presenečenje!

NAGRADNA IGRA
Sodelujte tudi sami v akciji #ErasmusDays! Ujemite utrinek na predstavljeni prireditvi v Kopru v svoj objektiv in ga objavite na družabnih omrežjih Facebook in Instagram s pripisom #ErasmusDaysUP. Tri najbolj izvirne bomo nagradili. Če si pa želite ogledati utrinke dogajanja v okviru akcije Erasmus dnevi, to lahko storite z vnosom označbe #ErasmusDays v spletnih družbenih omrežjih.

Program

14.00 - 14.30 | Prednosti programa Erasmus+

14.30 - 15.00 | Izkušnje študentov: (D)oživeti Erasmus+

15.00 - 15.45 | Delavnica: ''Erasmus+ mobilnost se začne doma''

15.45 - 16.15 | Erasmus+ sladko presenečenje

 

VEČ INFORMACIJ o dogodku.

 

Photo: Upr.si

 

 


 

4. oktober 2019 | FM | Študenti

Družbena omrežja

Kazalo