FestINNO 2018

29. 5. 2018 | Fakulteta za management, Koper, Trg Brolo 12

festINNO  

 

 

Vstopite v svet obogatene resničnosti, 3D tiskanja,
dizajnerskega razmišljanja, prototipiranja, inoviranja …

V Koper prihaja
prvi podjetniško-inovacijski laboratorij v akademski sferi INNOlab,
ki bo odprt v okviru podjetniškega dogodka leta na Obali

 2018

 

Koper ǀ 29. maj 2018 
Fakulteta za management

 

več vsebin, več gostov = vse v 1 dnevu na Obali

 20+ delavnic, okroglih miz, predavanj, razprav ali predstavitev z domačimi in tujimi predavatelji, izkušenimi podjetniki, kreativnimi študenti in drugimi praktiki

sodobne teme in izzivi povezani s podjetništvom: 3D-tiskanje, intelektualna lastnina, kriptovalute, blockchain tehnologije, blagovne znamke, poslovni modeli, socialno in trajnostno podjetništvo, pravni vidiki in pasti spletnih strani, ustvarjalnost, virtualna in obogatena resničnost, internacionalizacija poslovanja in še mnogo več

veliko možnosti mreženja, stika s podjetniki, povezovanja in učenja

 
Vabljeni k sodelovanju in soustvarjanju prireditve festINNO!

 

Festinno je regijska čezmejna platforma za predstavitev, povezovanje in snovanje širših podjetniških aktivnosti, stičišče povezovanja akademske sfere, gospodarstva, zainteresirane javnosti ter načrtovalcev politik podpore podjetništva.

Že 9. festival festINNO bo 29. maja 2018 v Kopru, na Fakulteti za management.

Udeleženci bodo v sklopu delavnic, okroglih miz, predavanj, razprav in predstavitev prisluhnili domačim in tujim predavateljem, izkušenim podjetnikom, kreativnim študentom in drugim gostom.

V programu bo poudarek na sodobnih temah in izzivih, povezanih s podjetništvom: 3D-tiskanje, intelektualna lastnina, kriptovalute, blockchain tehnologije, blagovne znamke, poslovni modeli, socialno in trajnostno podjetništvo, pravni vidiki in pasti spletnih strani, ustvarjalnost, virtualna in obogatena resničnost, internacionalizacija poslovanja in še mnogo več.

V okviru festivala bomo odprli tudi prvi podjetniško-inovacijski laboratorij v akademski sferi - INNOlab, namenjeno spoznavanju in delu z novimi tehnologijami, kot so 3D tiskanje, virtualna in obogatena resničnost, snovanju inovativnih marketinških praks, delu in učenju z metodo dizajnerskega razmišljanja (design thinking) ter drugih sodobnih pristopov, ki jih poučujemo v okviru predmetov podjetništva na Fakulteti za Management. Podjetniško-inovacijski laboratorij INNOlab bo slovesno odprl državni sekretar na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Aleš Cantarutti.

Obenem je festival izjemna priložnost za mreženje, navezovanje stikov s podjetniki in učenje. 

Podrobnejši program dogodka z imeni sodelujočih je objavljen na spletni strani prireditve.

Udeležba je na vseh dogodkih BREZPLAČNA, vendar je število mest omejeno. Zato je potrebna predhodna prijava prek e-prijavnice.
 

 

Prireditev organizira
Fakulteta za management Univerze na Primorskem
v soorganizaciji z drugimi partnerji projekta NUVOLAK2.

 

 

Projekt NUVOLAK2 je sofinanciran v okviru programa Interreg Italija-Slovenija 2014–2020 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

26. april 2018 | FM

Družbena omrežja

Kazalo