Gost iz prakse: Design thinking skozi oči strokovnjaka

14. 4. 2021 16.30 | Fakulteta za management, Koper, na daljavo

gost iz prakse 

 

 

Primož Mahne

(vodja design raziskav in brand strateg pri agenciji Gigodesign

bo študentom pripravil 

DESIGN THINKING SKOZI OČI STROKOVNJAKA!

ZOOM | 14. april 2021 | ob 16:30

 

 

Primož Mahne je vodja design raziskav in brand strateg pri agenciji Gigodesign. Z doslednim fokusom na potrebah uporabnikov podjetjem svetuje tako pri izboljšavah obstoječih kot razvoju inovativnih poslovnih modelov, produktov in storitev. V vlogi brand stratega je številnim podjetjem pomagal pri definiranju strategij tržnih znamk, na trgih B2B kot B2C. Je aktivni partner obeh izvedb KCDM -Kompetenčnega centra za design management – v katerem s partnerji konzorcija deli znanje in izkušnje. Kot bivši so-organizator ljubljanskih Global Service Jam-ov je sooblikoval program in moderiral delavnice storitvenega oblikovanja. Verjame v reševanje pravih problemov ljudi in zagotavljanje konsistentno odličnega “customer experience-a”.

 

Gost bo študentom predstavil svoje izkušnje s prototipiranjem in pogled nanj skozi oči agencije Gigodesign kot faze v okviru design thinking procesa.

 

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta Snovanje in izpeljava podjetniške zamisli na podiplomskem študijskem programu Management, pri prof. dr. Mitja Ruzzier. 

 


13. april 2021 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo