Gost iz prakse: Napredne pravne storitve in iskanje pravnih informacij na IUS-INFO

18. 1. 2022 16.30 | Fakulteta za management, Koper, ZOOM

gost iz prakse 

 

 

G. Gregor Zagozda
vodja projektov pri podjetju LEXPERA d. o. o. 

bo študentom predstavil

NAPREDNE PRAVNE STORITVE IN ISKANJE PRAVNIH INFORMACIJ NA IUS-INFO 

UP FM  ǀ 18. januar 2022 ǀ ob 16.30

Predavanje bo potekalo na daljavo:

ZOOM POVEZAVA

 

 

Gregor Zagozda je vodja projektov pri podjetju LEXPERA. d.o.o, v katerem skrbi za prenos znanja uporabe portala končnim uporabnikom ter inovativne nove projekte pri uporabi pravnih informacij. Odgovoren je tudi za druge projekte v zvezi z razvojem pravnih informacij in je odličen sogovornik na temo sodobnega upravljanja pravne pisarne in z njo povezanih storitev. V zadnjem času veliko deluje tudi na področju uporabe umetne inteligence v pravu.

 

Predstavljene bodo možnosti iskanja pravnih informacij s pomočjo portala IUS-INFO, ki je pravni in poslovni informacijski portal. Predstavlja komercialno bazo podatkov na spletu, ki vsebuje največji izbor pravnih informacij iz Slovenije in Evropske unije na enem mestu. Obenem bodo predstavljene nove storitve, ki temeljijo na najsodobnejših dognanjih s področja umetne inteligence v pravu. Gost iz prakse bo predstavil različne primere uporabe portala in primerov iskanja pri vsakdanjem delu, raziskovanju in drugih aktivnostih, ki zahtevajo ažurno in kakovostno pravno informacijo.

Predavanje bo izvedeno na podiplomskem programu Pravo za management v okviru predmeta Pravo, internet in zasebnost pri doc. dr. Benjamin Lesjak.

 

14. januar 2022 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo