Gost iz prakse: blagovne znamke podjetja Trace labs

16. 4. 2020 16.30 | Fakulteta za management, Koper, e-okolje

gost iz prakse 

 

 

G. Anže Voje
vodja komuniciranja v Trace labs d.o.o.

bo študentom pripravil

PREDSTAVITEV RAZVOJA, IMPLEMENTACIJE IN UPRAVLJANJA BLAGOVNIH ZNAMK STARTUP PODJETJA TRACE LABS D.O.O. (ORIGIN TRAIL)

 

Koper | 16. april 2020 | ob 16:30

Fakulteta za management | e-predavanje 

 

VLJUDNO VABLJENI! 

 

Anže Voje je vodja komuniciranja v podjetju Trace Labs; pred tem je vodil odnose z javnostmi v trgovski družbi Merkur. Trace Labs je slovensko zagonsko podjetje, ki razvija rešitve za izmenjavo podatkov v dobavnih verigah. Začelo je s sledljivostjo izdelkov za slovenska prehrambna podjejta, v letu 2017 pa se je usmerilo v razvoj odprtokodnega protokola OriginTrail, ki je postal globalno prepoznana rešitev za povečanje zaupanja v različnih panogah - od modnih proizvodov do verificiranja dokumentov.

 

 

Na predavanju nam bo gost Anže Voje na konkretnem primeru njihovega startup podjetja prikazal kako so pristopili k razvoju, implementaciji ter upravljanju njihovih blagovnih znamk, s poudarkom na komunikaiciji. Praktičen primer bo navezal na model dinamičnega razvoja blagovnih znamk (branding funnel), ki je bil nadgrajen v okviru projekta NUvolak2. 

 

Predavanje in delavnica bosta izvedena v e-okolju v okviru predmeta Razvoj uspešne znamke startup podjetja na podiplomskem študijskem programu Management, pri prof. dr. Mitji Ruzzierju.

Predavanje bo bilo izvedeno pod okriljem projekta Nuvolak2 (Interreg Italia-Slovenija). 

 

 


16. april 2020 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo