Gost iz prakse: Družbena odgovornost posameznika in skupin

7. 1. 2019 17.00 | Fakulteta za management, Škofja Loka, Partizanska 1, predavalnica 1

gost iz prakse 

 

 

Jurček Nowakk,
prostovoljec

   

 

Naslov predavanja:

DRUŽBENA ODGOVORNOST POSAMEZNIKA IN SKUPIN

 

 

Škofja Loka ǀ 7. januar 2019 ǀ ob 17. uri
Fakulteta za management ǀ Partizanska 1 ǀ predavalnica 1 

 

VLJUDNO VABLJENI! 

 

Jurček Nowakk, aktivni član PD Moravče, predsednik Meddruštvenega odbora kamniško-bistriškega območja ter član Upravnega odbora PZS, je dobitnik priznanja Horus za leto 2016. Tudi letos njegova angažiranost za družbeno odgovornost ni ostala neopažena. Projekt Gluhi strežejo po planinskih kočah, pri katerem sodeluje tudi Jurček Nowakk, je prejel nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2018 , ki jo podeljujeta IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta.

Projekt »Gluhi strežejo v planinskih kočah« zaznamujeta inovativnost in socialni čut. Projekt orje ledino in predstavlja edinstven način samozavestnega vključevanja depriviligiranih skupin (gluhi in naglušni) v aktivno družbeno in poklicno življenje. Je izjemna pobuda in že na prvi pogled izvedena z najvišjo mero profesionalnosti in hkrati srčnosti. (Iz sporočila za javnost)

 

Gost iz prakse bo predstavil prostovoljno delo ter zakonodajo s področja prostovoljstva in družbene odgovornosti. Na predavanju bosta svoje delo predstavili tudi predstavnici skupine gluhih, ki strežejo po planinskih kočah, skupaj s tolmačem.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta Trajnostna rast organizacije pri prof. dr. Maji Meško.

  

 

3. januar 2019 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo