Gost iz prakse: Razvoj in komercializacija inovativnega izdelka

6. 12. 2021 13.00 | Fakulteta za management, Koper, ZOOM

gost iz prakse 

 

 

g. Zlatan Ljubijankić
(dipl. oec., so-ustanovitelj podjetja BeLife d.o.o. Slovenija)

bo pri predmetu "Management ustvarjalnosti in inoviranja" govoril o

Razvoju in komercializaciji inovativnega izdelka -

zgodba bratov Ljubijankić in podjetje BeLife d.o.o. Slovenija 

ZOOM | 6. december 2021 | ob 13:00

Fakulteta za management UP

 

G. Zlatan Ljubijankić je diplomant UP Fakultete za management. Po študiju je nekaj časa deloval v tujini na področju trženja pijač. Po vrnitvi v Slovenijo je z bratom Mirzo ustanovil podjetje BeLife d.o.o. Razvila sta lastno pijačo kombucha. Sta zmagovalca izziva Štartaj Slovenija. Danes je Zlatan podjetnik in CEO tega uspešnega podjetja, ki še naprej razvija nove inovativne izdelke.

 

 

Gost iz prakse bo predstavil svojo karierno pot od diplomanta UP FM dalje do današnjega dne, ko je uspešen podjetnik. Skupaj z bratom Mirzo, prav tako diplomantom UP FM sta pred leti ustanovila podjetje BeLife d.o.o. Slovenija in z inovativno pijačo kombucha zmagala na izzivu Štartaj Slovenija. Gost bo predstavil pot začetka razvoja inovativnega izdelka (pijače kombucha) vse od začetne ideje, ovir na poti do uspešne komercializacije tega inovativnega izdelka.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta "Management ustvarjalnosti in inoviranja" na dodiplomskem Univerzietetnem strokovnem študijskem programu Management, pri doc. dr. Dušanu Gošniku. V kolikor želite prisostvovati predavanju se obrnite na nosilca predmeta.

 


25. november 2021 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo