Gost iz prakse: Slovenska IoT platforma SMIP in novi poslovni model

22. 5. 2019 8.30 | Fakulteta za management, Koper, Cankarjeva 5, RU

gost iz prakse 

 

 

Simon Ražman
3 PORT d.o.o.

   

 

Naslov predavanja:

SLOVENSKA IoT PLATFORMA SMIP IN NOVI POSLOVNI MODELI

 

Koper ǀ 22. maj 2019 ǀ ob 8.30
Fakulteta za management ǀ Cankarjeva ul. 5 | RU učilnica

 

VLJUDNO VABLJENI! 

 

G. Simon Ražman, Vodja marketinga načrtuje, organizira, nadzira in uvaja rešitve na ključ v luči novih poslovnih modelov, smernic Industrije 4.0, dobre prakse novih poslovnih modelov iz industrije ter odjemalce uvaja v rešitve in tehnologijo za strateško uporabo in podporo konkurenčnosti.

 

Vodja marketinga Simon Ražman bo predstavil rešitve v smeri novih poslovnih modelov, smernice Industrije 4.0, dobre prakse novih poslovnih modelov iz sveta ter podal uvid v rešitve in tehnologijo, ki jih tudi domača industrija lahko strateško uporabi za doseganje konkurenčnosti.

Trideset letno visoko tehnološko podjetje 3 PORT, informacijski inženiring d.o.o. ( www.3-port.si ) iz Kopra je zgradilo lastno IoT platformo SMIP (platformo interneta stvari) www. smipcloud.com za katero je leta 2018 na natečaju za inovativne ideje prejelo prvo nagrado na regionalni ravni ter srebrno nagrado na nacionalni ravni. Gre za storitve pridobivanja podatkov naprav, komunikacijo z napravami ter izgradnjo IoT aplikacij in servisov za končne uporabnike z dodano vrednostjo. Te zajemajo rešitve Industrije 4.0, pametna mesta, pametne stavbe in energetiko.

 

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta Od ideje do izdelka v okviru programa Management pri prof. dr. Aleksander Janeš.

 

 

17. maj 2019 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo