Gost iz prakse: Sodobni pristopi razvoja inovativnih proizvodov

4. 11. 2020 13.00 | Fakulteta za management, Koper, na daljavo

gost iz prakse 

 

 

Mag. Matjaž Marovt
(Adria Mobil d.o.o.)

bo študentom pripravil predavanje

SODOBNI PRISTOPI RAZVOJA INOVATIVNIH PROIZVODOV

 

Koper | 4. november 2020 | ob 13:00

Fakulteta za management | ZOOM e-okolje

VLJUDNO VABLJENI! 

 

Matjaž Marovt je je po poklicu univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike z diplomo Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Podiplomski magisterski študij (MSc) s področja managementa kakovosti je opravil na Sheffield Business School v okviru Sheffiled Hallam University, za disertacijo je bil nominiran za Evropsko nagrado za magisterska dela EFQM. Je izvršni direktor za industrijsko področje v Adrii Mobil d.o.o., v preteklosti pa je bil generalni direktor HSE, član uprave Prevent Global d.d., še prej pa je bil vrsto let na vodstvenih funkcijah v Gorenju kot direktor kakovosti, direktor programa in izvršni direktor za nabavo in logistiko. Je tudi višji predavatelj na Fakulteti za Logistiko Univerze v Mariboru. V svoji karieri je ves čas vpet v inovacijski proces v njegovih različnih fazah, bil je član večih timov, ki so se proslavili z uspešnimi inovativnimi produkti. 

 

Iskriv sogovorec bo predstavil sodobne principe dela pri razvoju novih proizvodov s poudarkom na inovativnih pristopih, ki vodijo do pomembnih novosti. Ker je Adria Mobil d.o.o. mednarodno uspešno podjetje, ki uporablja sodobne in učinkovite metode, se nadejamo zelo zanimivega predavanja.

Predavanje bo izvedeno v okviru predmeta Management ustvarjalnosti in inoviranja na dodiplomskem študijskem programu, pri prof. dr. Borutu Likarju.

 

Tekst: prof. Borut Likar

Foto: Adria-mobil.com

 


30. oktober 2020 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo