INNOtalks 15: Cafelier za boljšo kavo in boljši dan

18. 3. 2019 10.30 | Fakulteta za management, Koper, Trg Brolo 12, kreativna učilnica INNOlab

INNOtalks 15             

 

V okviru

Tedna Univerze na Primorskem

bo na Fakulteti za management potekal dogodek

 

CAFELIER ZA BOLJŠO KAVO IN BOLJŠI DAN

 

 

Koper ǀ 18. marec 2019 ǀ ob 10.30
Fakulteta za management ǀ Trg Brolo 12 ǀ kreativna učilnica INNOlab

 

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

O dogodku

Cafelier je še ena v nizu uspešnih startup zgodb, ki ima svoj začetek v slabem okusu. Da, prav ste prebrali, ko vam kava zagreni okus že navsezgodaj zjutraj, potek dogodkov povsem spremeni svojo smer. In Allen Robnik je vedel, da je grenko nepotrebno, v eureka momentu mu je postalo povsem jasno, da bi kava bližnjega lokala z njegovo idejo zvenela, se okušala povsem drugače. Allen je popil kavo, ki je dodobra spremenila njegovo življenjsko in poslovno pot.

Tokratni gost INNOtalks Allen Robnik, ustanovitelj podjetja Cafelier, bo predstavil svojo podjetniško idejo.

 

INNOtalks je niz dogodkov, ki vsak tretji četrtek v mesecu ob 8. uri potekajo v ABC pospeševalniku v Ljubljani, občasno pa tudi gostujejo – tokrat na Fakulteti za management v Kopru! Je odlična priložnost za vse, ki želite pred produktivnim dnem v službi spiti skodelico kave ter prisluhniti zgodbam o uspehu in napakah uspešnih posameznikov in podjetji. Več informacij o INNO projektu najdete na spletni strani: http://www.inno.si/.

 

Dogodek je organiziran pod okriljem projekta NUVOLAK2, ki je sofinanciran v okviru programa Interreg Italija-Slovenija 2014–2020 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

11. marec 2019 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo