INNOtalks 9: ID.Conference - Spin It Off

13. 11. 2018 8.45 | Fakulteta za management, Koper, Cankarjeva 5, velika predavalnica

INNOtalks 9             

      

 

ID.Conference: SPIN IT OFF

 

 

Koper ǀ 13. november 2018 ǀ ob 8.45
Fakulteta za management ǀ Cankarjeva 5 ǀ velika predavalnica

 

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

O dogodku

Če ste že kdaj organizirali dogodek ali pa se vsaj udeležili kakšnega, potem veste, da zna biti zapleteno, stresno in dolgotrajno – še posebno ko gledate ali stojite v vrsti za registracijo.

ID.Conference rešuje dogodke in njihove organizatorje. Rešitev vključuje platformo za online registracijo, RFID UHF postajo za sledenje udeležencem po prizorišču. Njihova vizija je, da olajšajo organizacijo dogodkov in jih naredijo cenovno dostopnejše.

Tokrat se nam bo v INNOtalks pridružil Jurij Triller, ustanovitelj ID.Conference, ki nam bo povedal več o izkušnjah kako od prototipa do pravega produkta, kako se približati vlagateljem, kaj je največji izziv pri hardwaru itn.

ID.Conference je spin-off podjetja Identiks in je lep primer, kako lahko podjetje z obstoječim produktom in poslovnim modelom ustvari nekaj novega, ne da ogroža delovanje prvega podjetja.

INNOtalks je niz dogodkov, ki vsak tretji četrtek v mesecu ob 8. uri potekajo v ABC pospeševalniku v Ljubljani, občasno pa tudi gostujejo – tokrat na Fakulteti za management v Kopru! Je odlična priložnost za vse, ki želite pred produktivnim dnem v službi spiti skodelico kave ter prisluhniti zgodbam o uspehu in napakah uspešnih posameznikov in podjetji. Več informacij o INNO projektu najdete na spletni strani: http://www.inno.si/.

 

Dogodek je organiziran pod okriljem projekta NUVOLAK2, ki je sofinanciran v okviru programa Interreg Italija-Slovenija 2014–2020 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

10. november 2018 | FM | Predavanja

Družbena omrežja

Kazalo