Magistrski študij na UP FM - vse informacije na enem mestu

25. 8. 2020 17.00 | Fakulteta za management, LIVE ONLINE

Odločitev za podiplomski študij na 2. stopnji nikoli ni enostavna. Sprašuješ se, ali bi nadaljeval študij, ali bi se raje zaposlil? Ali boš utegnil hoditi na vsa predavanja? Kaj bodo rekli v službi? Kaj bodo rekli doma? Kolikor časa mi bo to vzelo? Kdaj se bom učil? Katero smer sploh izberem? Ali moram delat diferencialne? Katera smer zahteva sprejemne izpite? Ali je študij res brezplačen? Kaj so prijave na vpis? Do kdaj moram oddati prijavo?

 

Ti je tale zmeda znana? Naj te potolažimo. Res je:

študiraš lahko ob delu, saj so predavanja SAMO POPOLDAN (od 16.30 dalje);

 predavanja so le 2 do 3-krat tedensko v Kopru (oz. v primeru izrednih razmer online);

 zaradi majhnih skupin s sošolci in profesorji stkeš trde vezi, kar ti pomaga pri optimizaciji poti, usklajevanju prisotnosti, nadoknajanju snovi ipd.;

 KVARTALNI SISTEM izvedbe vsebin ti omogča sprotno opravljanje obveznosti (vsak semester ima 2 kvartala - 7 ali 8 tednov predavanj + 1 ali 2 tedna za izpitne roke)

 gre za redni študij, ki je BREZPLAČEN za vse, ki te možnosti še niste izkoristili oz. niste pridobili te stopnje izobrazbe;

 Prvi prijavni rok se zaključi 27. avgusta 2020 za slovenske državljane. S prijavo nakažeš namero za vpis, po preverbi vseh dokumentov s strani referata za študijske zadeve pa te fakulteta povabi k vpisu v primeru izpolnjevanjevanja pogojev.

 V kolikor do takrat nimaš vseh pogojev, je drugi rok 11. do 16. septembra 2020.

 Diferencialni so v pomoč tebi, da z njimi pridobiš osnovno znanje smeri, ki si si jo izbral, delati ga moraš pa le, če si študiral na 1. stopnji nekaj, kar ne spada med sorodna področja managementa (točen seznam je naveden pri vsakem programu posebej).

 

Je ostalo še več vprašanj? Ne skrbi! Tu smo zate

PRIJAVI SE NA INDIVIDUALNO SPLETNO SVETOVANJE ali

PRIJAVI SE NA INFORMATIVNI DAN V E-okolju ZOOM, ki bo v torek, 25. avgusta 2020 ob 17. uri.

 

TE ZANIMA VEČ O PROGRAMIH?

 

  

  

  

  

  

 

 

 


 

24. julij 2020 | FM | Študenti

Družbena omrežja

Kazalo