Otvoritev SOCIALNEET MEETING POINT - zbirna točka za bodoče mlade socialne podjetnike

18. 2. 2020 11.00 | Fakulteta za management, Koper

SOCIALNEET 

 

O dogodku

Na Fakulteti za Management odpiramo edinstveno točko, ki bo namenjena izključno nezaposlenim mladim, ki niso vključeni v programe izobraževanja ali usposabljanja, da s pomočjo mentorjev, predavanj in delavnic razvijejo veščine in pridobijo znanje za izjemen prehod v socialno podjetništvo.

Prav njim smo namenili prostor v osrčju Fakultete, kjer jim bodo na voljo dostopi do najrazličnejših virov. Prostor smo opremili z vrhunsko IT opremo, brezplačnim internetom ter vsem ostalim materialom, potrebnim za pričetek njihove poslovne poti in razvoj poslovne ideje.

KJE? UP Fakulteta za management, predverje, Cankarjeva 5, Koper

KDAJ? TOREK, 18. 2. 2020 ob 11. uri

KAJ? otvoritev SOCIALNEET MEETING POINT (zbirne točke)

O projektu

SOCIALNEET - Projekt za promocijo socialnega podjetništva med nezaposleno mladino

SOCIALNEET je ambiciozna pobuda devetih organizacij iz osmih evropskih držav, ki si prizadeva za vključevanje mlajših od 30 let na trg dela. V ciljno skupino spadajo mladi, ki niso zaposleni in se ne izobražujejo ali usposabljajo. Tej skupini pravimo NEET (Not in Emplyment and not in Education or Training = NEET). Z njimi izkoriščamo nove modele družbenih inovacij na področju socialne ekonomije, zlasti v sektorjih turizma - kultura, zdravstveno varstvo, agriFood, IT in programska oprema z odprto kodo ter alternativni viri energije.

V kolikor spadate torej v ciljno skupino mladih in bi si želeli delali in razvijati svojo polsovno idejo na pdoročju socialnega podjetnišva, je vključenost v projekt pravi korak za vas.

Mentorji bodo z vami izvajali izobraževalne tečaje, ki vključujejo tudi učenje na delovnem mestu v različnih organizacijah z različnih področij. SOCIALNEET ZBIRNA TOČKA (SocialNEET meeting point) na Fakulteti za management Univerze na Primorskem pa vam bo vsakodnevno na razpolago za razvoj ideje, sestanke, brskanje informacij in še marsikaj.

Več o projektu si preberite TUKAJ 

 

 

 


 

 

9. februar 2020 | FM | Študenti

Družbena omrežja

Kazalo