Srečanje študentov z mentorji

24. 4. 2017 14.00 | Fakulteta za management, Celje, Koper, Škofja Loka

voden proces diplomiranja 

 

 

 

Spoštovani študenti!

Študijsko leto 2016/2017 se je prevesilo v drugo polovico.
Za vse, ki bi želeli do konca tega študijskega leta diplomirati, je skrajni čas, da prijavite dispozicijo diplomskega dela.

 

Zato vas vabimo na

 

SREČANJE ŠTUDENTOV Z MENTORJI 

diplomiranje na 1. stopnji študija

 

 

Srečanje je namenjeno absolventom, študentom 3. letnikov ter sploh vsem, ki bi želeli čim prej diplomirati, pa niso prepričani, kako bi se zadeve lotili, ne najdejo prave motivacije ali preprosto potrebujejo zgolj spodbudo, da pristopijo k stvari. 

V okviru projekta Voden proces diplomiranja bomo srečanja mentorjev s študenti izvedli v naslednjih terminih:

  • Celje: ponedeljek, 24. 4. 2017, ob 14. uri (velika predavalnica),
  • Koper: torek, 25. 4. 2017, ob 17. uri (predavalnica B7),
  • Škofja Loka: četrtek, 4. 5. 2017, ob 16.30 (predavalnica 2).

 

Vsi študenti 3. letnikov, absolventi in sploh vsi tisti, ki vam do zaključka študija manjka le še (nekaj obveznosti) in diplomsko delo, lepo vabljeni, da se tega srečanja udeležite v čim večjem številu!

Srečanja se bodo udeležili mentorji iz vseh kateder Fakultete za management. Po kratki predstavitvi postopka prijave teme in izbire mentorja bodo predstavniki kateder na razpolago za individualne razgovore in svetovanje študentom. Cilj dogodka je, da vsak študent »odide z dogodka« z imenom bodočega mentorja.

Za dosego tega cilja prosimo, da na spletni strani  pregledate razpisane teme nalog, se o njih dodatno informirate (opravite vsaj poizvedbo o razpoložljivi literaturi na izbrano temo), morda tudi razmislite o  delovnem naslovu (temi) diplomskega dela in namenu (kaj želite v diplomi povedati, predstaviti, analizirati ...). Razgovori z mentorji namreč potekajo hitreje, če pridete študenti na srečanje že pripravljeni.

Na srečanje se prijavite prek Študentskega informacijskega sistema UP FM (ŠIS), tako da označite Prijavo v skupino. V primeru premajhnega števila prijav srečanja ne bomo izvedli.

 

VABLJENI!

 

19. april 2017 | FM | Študenti

Družbena omrežja

Kazalo