Srečanje študentov z mentorji

30. 11. 2016 | Fakulteta za management, Koper, Celje, Škofja Loka

voden proces diplomiranja 

 

 

 

Študenti 3. letnika in absolventi študijskih programov 1. stopnje

 

vabljeni na

 

SREČANJE ŠTUDENTOV Z MENTORJI 

diplomiranje na 1. stopnji študija

 

 

Srečanje je namenjeno absolventom, študentom 3. letnikov ter sploh vsem, ki bi želeli čim prej diplomirati, pa niso prepričani, kako bi se zadeve lotili, ne najdejo prave motivacije ali preprosto potrebujejo zgolj spodbudo, da pristopijo k stvari. 

V okviru projekta Voden proces diplomiranja bomo srečanja mentorjev s študenti izvedli v naslednjih terminih:

  • Koper: sreda, 30. 11. 2016, ob 13. uri (predavalnica B7), rok prijave do ponedeljka, 28. 11. 2016.,
  • Škofja Loka: četrtek, 1. 12. 2016, ob 12.30 (predavalnica 2), rok prijave do torka, 29. 11. 2016,
  • Celje: ponedeljek, 5. 12. 2016, ob 13. uri (velika predavalnica), rok prijave do petka, 1. 12. 2016.

 

Vsi študenti 3. letnikov, absolventi in sploh vsi tisti, ki vam do zaključka študija manjka le še (nekaj obveznosti) in diplomsko delo, lepo vabljeni, da se tega srečanja udeležite v čim večjem številu!

Na srečanju bodo prisotni mentorji iz posameznih kateder Fakultete za management. Po kratki predstavitvi področij, na katerih so mentorji raziskovalno najbolj aktivni, bodo na razpolago zainteresiranim študentom za individualne razgovore o temah in mentorstvih diplomskih del.

Delo bo potekalo hitreje, če boste na srečanje prišli pripravljeni – razmislite o  delovnem naslovu (temi) diplomskega dela in namenu (kaj želite v diplomi povedati, predstaviti, analizirati ...). V pomoč so vam lahko tudi okvirne teme diplomskih del, ki so objavljene v intranetu na spletni strani fakultete.

 

Na srečanje se prijavite prek Študentskega informacijskega sistema UP FM (ŠIS), tako da označite Prijavo v skupino. V primeru premajhnega števila prijav srečanja ne bomo izvedli.

Naslednje srečanje mentorjev s študenti – diplomiranje na prvi stopnji študija bomo izvedli v zadnjem tednu marca oziroma v prvem tednu aprila.

 

VABLJENI!

28. november 2016 | FM

Družbena omrežja

Kazalo