Utrinki s 24. slavnostne podelitve diplom in priznanj 2022

V tednu Alumni UP je na UP Fakulteti za management potekala že 24. slavnostna podelitev diplom in priznanj. Tudi tokrat smo jo izvedli v prijetnih prostorih naše fakultete, kjer so lahko diplomanti primerno prejeli svoje listine, spremljevalci pa so lahko uživali v tem pomembnem trenutku za svoje najdražje.

Skupno je sicer v obdobju od 1. januarja do 31. decembra 2021 je diplomiralo 149 študentk in študentov, med njimi je 75 dodiplomskih, 73 magistrskih ter 1 doktorica znanosti. Tudi tokrat pa smo podelili tudi priznanja najboljšim, najuspešnejšim in najbolj zaslužnim študentom, diplomantom, visokošolskim učiteljem, raziskovalcem in sodelavcem fakultete.

Kot častni gost nas je obiskal tudi prof. dr. Darjo Felda, prorektor za študijske zadeve na Univerzi na Primorskem.

Nekateri izmed udeležencev 24. slavnostne podelitve diplom in priznanj. Od desne proti levi: prof. dr. Darjo Felda, prorektor za študijske zadeve na Univerzi na Primorskem; prof dr. Štefan Bojnecprof. dr. Mirko Markič; izr. prof. dr. Tatjana Horvat, dekanja UP FM; prof. dr. Klemen Kavčičprof. dr. Rok Strašek, prorektor za ekonomiko in finance na Univerzi na Primorskem.

Z vami si želimo deliti nekaj ujetih utrinkov, ki so na voljo v galeriji.

Podelitev_diplom_foto_utrinki_2022

27. maj 2022 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo