7. novičnik projekta SMaRT

Zaključna konferenca S.Ma.R.T je potekala 21. septembra 2022 v Tarragoni, Španija. Konference se je udeležilo okoli 40 oseb iz Italije, Poljske, Slovenije in Katalonije. Med udeleženci so bili predstavniki iz katalonske vlade, katalonskih podjetij, gospodarske zbornice iz Slovenije, Katalonsko združenje podjetnikov, mala in srednja podjetja PIMEC, Italijansko svetovanje, univerze iz štirih partnerskih držav in katalonsko javno podjetje Prodeca. Konferenca je bila prenašana tudi preko Live-stream.

Konferenca se je zaključila s tretjo okroglo mizo z naslovom "Novi učni načrt usposabljanja do polno izpolnjene zaposlitve, potrebe trga v agroživilskem sektorju". Okroglo mizo je moderiral Mercè Gisbert Cervera (Koordinator raziskovalne skupine ARGET - Skupina za uporabne raziskave v izobraževanju).

Predstavniki univerz partneric projekta Maciej Pietrzykowski (Ekonomska univerza v Poznanu); prof. dr. Anita Trnavčević (Univerza na Primorskem Fakulteta za management); Silvio Cardinali (Marke Politehnična univerza) in Karsten Krüger (Universitat Rovira i Virgili) so razpravljali o vplivu projekta na ponudbo izobraževanja na njihovi univerzi, sodelovanju med podjetji in univerzo in prihodnosti digitalnega izobraževanja.

Vodja projekta SMaRT na UP FM je prof. dr. Anita Trnavčević, pri projektu pa sodeluje še prodekan za kakovost, izr. prof. dr. Armand Faganel.

Na spletni strani projekta je na voljo sedmi S.Ma.R.T. novičnik, ki ga lahko preberete TUKAJ

 

20. oktober 2022 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo