DODATNI razpis za mednarodne izmenjave z namenom študija v študijskem letu 2023/24 v okviru programa Erasmus+ KA131

Objavljen je DODATNI Razpis Erasmus+ za mobilnost študentov v tujini (KA131). Program omogoča, da se del študijskih obveznosti nemesto na matični instituciji opravi na partnerski instituciji Univerze na Primorskem v tujini. Ključne prioritete, ki jih program posebej podpira so aktivnosti vključevanja, ohranjanja okolja (zeleni eramsus+) in prehod na digitalno družbo. 

Erasmus+ je program Evropske komisije, ki podpira aktivnosti na področju izobraževanja, usposabljanja, mladih in športa v vseh sektorjih vseživljenjskega učenja (šolsko izobraževanje, visoko šolstvo, nadaljnje izobraževanje, aktivnosti mladih itd.). Program Erasmus+ študentu omogoča, da del študijskih obveznosti na kateri koli stopnji študija namesto na matični ustanovi opravi na partnerski ustanovi v tujini. Študent se lahko v okviru tega odloči tudi pisati dodiplomsko delo ali opraviti praktično usposabljanje. Podrobnosti so navedene v razpisu.

Študij ali praksa v tujini sta dve obliki mobilnosti, ki študentu omogočata spoznavanje študentskega in delovnega življenja v tujini, osebnostno rast, večjo zaposljivost, prepoznavnost, nove izkušnje in predvsem veliko novih poznanstev. 

Pomembne informacije najdete TUKAJ.

Prijavnico najdete v svojem ŠIS sistemu.

Rok za prijavo na izmenjavo je ponedeljek, 9. oktober 2023.
Za dodatne informacije se lahko obrnete tudi na koordinatorko za mednarodno sodelovanje Marisol Pribac na internatinal@fm-kp.si.
 
Oplemenitite svoje znanje z izkušjo mednarodne izmenjave! Vabljeni k prijavi!
25. september 2023 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo