Gost UP: Dr. Sang-Rim Choi z Univerze Hanyang

Na UP Fakulteti za management v času med 5. oktobrom 2021 in 5. januarjem 2022 s ponosom gostimo gostujočega predavatelja v okviru projekta GOST UP - Gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na Univerzi na Primorskem. Z nami bo Dr. Sang-Rim Choi z Univerze Hanyang v Seulu, Južna Koreja.

 

Dr. Choi je zaslužni profesor Univerze Hanyang v Seulu, Južna Koreja in strokovnjak na področju financ, finančnega managementa in mednarodnega poslovanja. Je direktor Foreign Exchange Research Institute in svetovalec v mnogih korejskih podjetjih na področju mednarodnega finančnega managementa, mednarodnega financiranja, upravljanja premoženja in upravljanja valutnega tveganja. Bil je član komisij Government policies on Banking Development, International Finance, International Competitiveness, National Unification v Koreji. Kot gostujoči predavatelj je predaval na University of Michigan, Ann Arbor in na University of Pennsylvania v ZDA ter na Beijing University na Kitajskem. V letu 2008 je bil izbran za enega od petih najbolj spoštovanih učiteljev v Koreji.

Na UP FM bo v času svojega gostovanja predaval predmet Globalna poslovna strategija na magistrskem programu Ekonomija in finance in sodeloval pri predmetih Mednarodni finančni odnosi na magistrskem programu Ekonomija in finance ter Finančni trgi, institucije in instrumenti na univerzitetnem programu Management.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

8. oktober 2021 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo