Gost iz prakse mag. Emil Šink razkril ključne dejavnike uspeha

V ponedeljek, 13. maja 2024, je na UP Fakulteti za management potekalo navdihujoče predavanje mag. Emila Šinka, izkušenega CEO-ja hotelov Lovec & Kompas. Tema predavanja je bila "Dejavniki uspešnosti poslovanja" v okviru predmeta VS Strukturiranje organizacije pri predavatelju izr. prof. dr. Aleksandru Janešu.

Poklicna pot mag. Šinka se je začela skromno, kot receptor v hotelu Brdo pri Kranju, a njegovo goreče delo in strast do gostinstva so ga hitro pripeljali do vodilnih položajev v uglednih hotelih, kot so Sava hoteli Bled d.o.o. in Hoteli Bernardin d. d. Trenutno kot Direktor/CEO družbe Golden Forest d. o. o. sledi svojim strastem in vodi podjetje s svojim strokovnim znanjem.

Na predavanju je mag. Šink razkril ključne vidike sistema managementa kakovosti organizacije, poudaril pristope k obvladovanju in izboljšavam ter delil svoje bogate izkušnje o pomembnosti razvoja in ohranjanja organizacijske kulture. Poseben poudarek je bil namenjen pristopu in sistemu vodenja v družbi Hotel Lovec & Hotel Kompas.

Udeleženci so imeli priložnost pridobiti dragocene vpoglede v svet poslovnega vodenja iz prve roke. Predavanje je potekalo pri izr. prof. dr. Aleksandru Janešu na visokošolskem strokovnem študijskem programu prve stopnje Management, ki je zagotovil interaktivno in poučno izkušnjo za vse udeležence.

 

 

 

Vas zanima več o visokošolskem strokovnem študijskem programu prve stopnje Management?
Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa prve stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si.

 

13. maj 2024 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo