Gost iz prakse o izzivih samostojnega podjetništva

Pri predmetu Podjetniško delovanje na visokošolskem strokovnem študijskem programu prve stopnje Management, ki ga izvaja izr. prof. dr. Jasna Auer Antončič, se je 30. maja 2023 pridružil g. Aleksandar Ilievski, samostojni podjetnik, ki se poslovno ukvarja s trenerstvom varne vožnje in poučevanjem vožnje.

Predstavil je svojo podjetniško pot od odprtja popoldanske dejavnosti do samostojnega podjetništva ter ovire in pomembne točke poslovnega življenja, s katerimi se je srečeval na svoji podjetniški poti. Podjetnik se srečuje z mnogimi izzivi pri opravljanju dela. Njegov največji izziv, s katerim se trenutno srečuje, je, kako uspešno poslovati ob povišanju obratovalnih stroškov izvajanja storitev, medtem ko cene storitev ostajajo nespremenjene. Njegovi dolgoročni načrti so prispevanje k izboljšanju tehnologije na področju njegovega delovanja in vpeljevanju le-te v poslovanje ter rast podjetja oziroma povečevanje obsega dela.

Zapisal študent UP FM Martin Ilievski.

Vas zanima več o visokošolskem strokovnem študijskem programu prve stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa druge stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si
31. maj 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo