Gost iz prakse o prepletanju logistike s kadrovskim managementom

Na UP Fakulteti za management smo v torek, 6. junija 2023, gostili g. Boruta Lavrenčiča, direktorja s področja logistike in podpore za stranke v Pivovarni Laško Union (PLU).

Gost iz prakse Borut Lavrenčič, direktor področja logistike in podpore za stranke v Pivovarni Laško Union (PLU) je na zanimiv način predstavil preplet področja logistike in področja kadrovski management. Uvodoma je na kratko predstavil razvoj podjetja skozi čas in nakazal glavne prelomne trenutke do danes, ko je PLU postala članica globalnega akterja pivovarne Heineken. 

Predstavil je vlogo kompetenc sodelavcev in vrednot podjetja pri osebnem razvoju zaposlenih v PLU ter na primerih pokazal, kakšne so v podjetju možnosti razvoja zaposlenih. Pojasnil je tudi, kako v PLU poteka ocenjevanje delovne uspešnosti zaposlenih. Odgovoril je tudi na vprašanje, kaj so zaviralci razvoja in kakšen je pomen spremljanja vedenj zaposlenih. Ob koncu predstavitve je odgovarjal na vprašanja udeležencev, kjer smo med drugim izvedeli tudi, kako poteka proslavljanje uspehov sodelavcev v PLU in kakšne so možnosti zaposlitve diplomantov UP FM ali študentskega dela v PLU.

Predavanje je bilo izvedeno v okviru predmeta UN Kadrovski management na univerzitetnem študijskem programu prve stopnje Management, pri doc. dr. Ana Arzenšek.

Vas zanima več o univerzitetnem študijskem programu prve stopnje Management? Več o programu si preberite TUKAJ, prav tako vas vabimo na INDIVIDUALNO svetovanje glede izbire študijskega programa druge stopnje na UP Fakulteti za management. Pišite nam na pr@fm-kp.si

Gost iz prakse 6. 6. 2023, Borut Lavrenčič

7. junij 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo