Inovator gost Jakob Sadar - FESTINNO

Prvi dogodek z naslovom Podjetniške priložnosti z vidika prakse je v sklopu letošnjega FESTINNA potekal v kombinaciji s Tednom odprtih predavalnic in predmetom Podjetniški projekt. Dogodek, na katerem je sodeloval mladi inovator Jakob Sadar, je 31.3.2023 organizirala in moderirala izr. prof. dr. Jasna Auer Antončič.

Jakob Sadar je razvil blagovno znamko OPS Technologies, ki temelji na njegovem patentu organske polirne paste iz mikroprahov, ki se uporablja za poliranje jekla. Izdelek je revolucionarna pasta za poliranje specialnih orodnih jekel in temelji na modelu krožnega gospodarstva, saj je izdelan iz delov govejih rogov, ki predstavljajo v mesno-predelovalni industriji odpadke.

Mladi inovator je poudaril, da je pri podjetniški priložnosti, poleg edinstvenega produkta, pomembno povezovanje z ljudmi ter mednarodna promocija za večjo prepoznavnost izdelka.

Njegov moto, ki je pomemben za učenje in mlade podjetnike, pravi, da ko boste od potencialnih investitorjev ali skozi razvoj produkta tisočkrat naleteli na neodobravanje, bo napočil trenutek, ko bo enkrat odgovor pozitiven in bo vaš trud poplačan.

12. april 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo