Izobraževanje mentorjev in učiteljev s področja XR tehnologij

V okviru projekta Think XR vas vabimo na brezplačno izobraževanje za učitelje in mentorje s področja XR tehnologij.

Cilj izobraževanja je izobraziti bodoče mentorje in strokovnjake, ki bodo usposobljeni za prenos znanja ter samostojno delo na področju razvoja projektov obogatene in navidezne resničnosti, 3D oblikovanja, video iger, oblikovanja digitalnih dvojčkov, Metaversa in uporabe XR tehnologij.

Program bo obsegal sledeča učne sklope:

  • Predstavitev XR tehnologij
  • Blender
  • Unity razvoj projektov v obogateni resničnosti
  • Unity razvoj projektov v navidezni resničnosti
  • Uporabniška izkušnja (UX) in design thinking

Udeleženci, ki bodo tečaj uspešno opravili, se bodo lahko vključili v mrežo XR mentorjev, ki bodo v sklopu projekta Think XR izvajali usposabljanje dijakov, študentov ter zainteresiranih posameznikov za pridobitev znanj iz navedenih področij.

Izobraževanje je za udeleženke in udeležence brezplačno, saj je financirano iz projekta Think XR. Število udeleženk in udeležencev je omejeno, zato vam priporočamo, da si čim prej zagotovite mesto na izobraževanju. Izobraževanje v obsegu 100 ur, bo potekalo v strnjeni obliki predvidoma več zaporednih koncev tedna. Delno bo potekalo v angleškem jeziku. Program bodo vodili izkušeni predavatelji in strokovnjaki.

Lokaciji izvedbe:
Šolski center Slovenske Konjice-Zreče, SIC Izobraževanje odraslih in svetovanje, Tattenbachova ulica 2a, 3210 Slovenske Konjice – pričetek 24. 3. 2023 (izobraževanje bo potekalo ob četrtkih in petkih popoldan in ob sobotah).

- Tehnološki park Ljubljana d.o.o. (XR lab - Stavba C), Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (Termin pričetka bo znan naknadno, predvidoma v aprilu. Udeleženci, ki jim lokacija ni ključnega pomena, se lahko vključijo na izobraževanje v Slovenske Konjice, kjer je termin že potrjen).

Prijave na izobraževanje: do 20. 3. 2023 oz. do zasedbe mest na naslednji povezavi: https://lnkd.in/eEzNNXxe.

 

Projekt Think XR sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 702.596 EUR. Namen projekta je Izobraževanje – krepitev človeških virov s ciljem izboljšanja človeškega kapitala.  Ta dokument je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino tega dokumenta je odgovorna izključno Univerza na Primorskem in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov

      


Sodelujemo skupaj za zeleno, konkurenčno in vključujočo Evropo!

Projekt Think XR sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 702.596 EUR. Namen projekta je Izobraževanje – krepitev človeških virov s ciljem izboljšanja človeškega kapitala.  Ta dokument je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino tega dokumenta je odgovorna izključno Univerza na Primorskem in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov

 

13. marec 2023 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo