Izvedba študija v študijskem letu 2021/2022

Obveščamo vas, da je v prostorih UP dovoljeno opravljanje vseh dejavnosti univerze ob upoštevanju Navodil UP, ki so navedena in podrobno obrazložena v zavihku COVID-19 INFO

PCT POGOJ 

Vsi zaposleni, študenti in obiskovalci, ki vstopate v prostore univerze, morate izpolnjevati pogoj PCT.  Tako študenti, kot zaposleni, ki niso zaščiteni s cepljenjem ali prebolelostjo, se redno testirate pri čemer pogostost določa Vlada Republike Slovenije, glede na trenutno epidemiološko situacijo v državi. Kot pogoj šteje tudi testiranje s testom HAG za samotestiranje. 

Informacije o (samo)testiranju  TRENUTNA POGOSTOST TESTIRANJA: na 48 ur 

Nekaj navodil za SAMOTESTIRANJE ŠTUDENTOV:

  • Samotestiranje v Kopru poteka med ponedeljkom in petkom od 7.00 do 17.00 v Konfucijevi učilnici (vhod iz atrija med rektoratom univerze in UP FHŠ). 
  • Študenti na lokacijo testiranja prinesejo svoje teste.
  • Študenti lahko v lekarni prevzamejo HAG teste za samotestiranje. Ob prevzemu predložijo kartico zdravstvenega zavarovanja. Tuji študenti, ki nimajo kartice zdravstvenega zavarovanja, predložijo potrdilo o šolanju in osebni dokument.
  • Vsi izpolnijo evidenčni list  in ga hranijo pri sebi, kot dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT.

 POGLEJ SI KAKO DO PROSTORA ZA SAMOTESTIRANJE

Trenutno veljavni ukrepi

Vse študente pozivamo k dosledni skrbi za higieno rok in kašlja in spoštovanju splošnih higienskih ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni, spremljanju preverjenih in uradnih informacij, predvsem NIJZ in WHO, ter preprečevanju diskriminacije in spoštovanju soljudi.

 

RAVNANJE V PRIMERU SUMA NA OKUŽBO S SARS-CoV-2019

V primeru, da je študent znake oziroma simptome obolelosti za SARS-CoV-2019 razvil tekom dneva v prostorih univerze, se iz študijskega procesa nemudoma umakne in o tem takoj obvesti referat s poslanim izpolnjenim obrazcem za priglasitev odsotnosti in tabelo visoko rizičnih kontaktov na referat@fm-kp.si.

PRIGLASITEV ODSOTNOSTI

TABELA VISOKO RIZIČNIH KONTAKTOV

 

POTRJEVANJE PRISOTNOSTI 

Vsi prostori na fakulteti so opremljeni s QR kodo, ki ste jo študentje dolžni skenirati ob vsakem vstopu, ter v obrazcu, do katerega vas koda pripelje, potrditi svojo prisotnost. Preverite, ali vaš mobilni telefon podpira skeniranje QR kod oz. si v nasprotnem primeru naložite eno od brezplačnih aplikacij.

V obrazec je obvezna prijava z geslom MS Office 365 (vpisnaštevilka@student.upr.si; geslo: enako kot ga uporabljate v sistemu ŠIS). Če prisotnosti in izpolnjevanja ne morete evidentirati, vas prosimo, da se oglasite pri strokovnem delavcu ali predavatelju.

 

LOKACIJA in PREDAVALNICE

Kot veste, smo se z letošnjim letom preselili na novo lokacijo (Izolska vrata 2, 6000 Koper). Da bo orientacija in prvi prihod na fakutleto lažji, vam podajamo nekaj informacij

GOOGLE MAP  VIDEO LOKACIJE  VIRTUALNI SPREHOD PO FAKULTETI

  • Pritličje > Predavalnice 1-6, INNOLAB (Predavalnica 5), Računalniške učilnice 7-9
  • 1. nadstropje > Predavalnica 10, Referat 1 (dodiplomski študij), Referat 2 (podiplomski študij), CRPZ, Kabineti profesorjev, Govorilnice
  • 2. nadstropje > Dekanat, Strokovne službe

Novi prostori

28. september 2021 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo