LinkedIn delavnica povezala več kot 50 zaposlenih, študentov UP

Danes, 22. februarja 2022 je v InnoLabu - kreativni predavalnici UP FM potekala delavnica LinkedIn. Delavnica je bila organizirana na pobudo ESN Primorska pod okriljem Kariernega centra UP in je bila primarno namenjena za zaposlene in študente UP.    

Delavnico je vodila Martina Raškaj, svetovalka za življenjepis in LinkedIn, ki je v šestih letih pomagala že več kot 350 strankam. Njen cilj je sprožiti pozitivne spremembe, zato pomaga pri oblikovanju privlačnih in učinkovitih profilov LinkedIn ter svetuje, kako napisati popoln življenjepis.

Delavnica je bila sestavljena iz štirih delov. Prvi del se je osredotočil na prednosti in možnosti uporabe omrežja LinkedIn-a, na primer kako najti službo ali zaposlenega, kako zgraditi osebno blagovno znamko in kako se povezati s podobno mislečimi ljudmi ter se učiti. Drugi del delavnice je bil namenjen optimizaciji profila LinkedIn, da bi povečali njegovo kakovost in pritegnili ustrezne ljudi.

Tretji del delavnice se je osredotočil na to, kako povečati prepoznavnost profila, kot so všečkanje, komentiranje in objavljanje vsebin. Zadnji del delavnice je bil namenjen temu, kako lahko študenti in zaposleni na UP kot delujoči znotraj univerze povečajo prepoznavnost svojega profila in prispevajo k izboljšanju prepoznavnosti skupne blagovne znamke Univerze na Primorskem.

Delavnica LinkedIn je bila odlična priložnost za spoznavanje prednosti in možnostih platforme LinkedIn ter povezovanje med študenti, zaposlenimi v živo.  

  

22. februar 2023 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo