MIC 2022

Mednarodna konferenca MIC - Management International Conference, se ponovno vrača v juniju 2022. Zaradi epidemiološke situacije v lanskem letu, smo jo po večkratnih premikih naposled le izvedli v mesecu novembru v virtualni obliki. Tokrat upamo, da nam bo situacija bolj naklonjena, zato njeno izvedbo načrtujemo v Ljubljani. 

 

 

MIC je sicer tradicionalna konferenca za strokovnjake s področja managementa, ki sprejema udeležence z vsega sveta s širokimi in raznolikimi raziskovalnimi interesi. Cilj konference je obravnavati različne vidike upravljanja svetovnega gospodarstva s posebnim poudarkom na upravljanju, ekonomiji, financah, mednarodnih institucijah in razvoju, turizmu, digitalizaciji, energiji in podnebju ter raziskovalcem in strokovnjakom ponuditi priložnost za razpravo o drugih vprašanjih globalnega razvoja.

Kot v preteklih letih konferenco organiziramo v sodelovanju z Moskovsko državno univerzo Lomonosov (Rusija) ter Univerzo Juraja Dobrile v Pulju, Fakulteto za ekonomijo in turizem "Dr. Mijo Mirković" (Hrvaška). 

O vseh spremljajočih dogodkih in možnostih sodelovanja vas bomo obveščali sproti.

 

CALL FOR PAPERS  DATES AND FEES  SUBMISSION   LOCATION

9. julij 2021 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo