VETWork - Multiplikatorski dogodek, 6. mednarodna konferenca

Kot partnerska organizacija v projektu Erasmus plus - VETWork (Digital Culture for the 21st Century Vocational Education ) je Univerza na Primorskem, Fakulteta za management 28.10.2022 organizirala t.i. Multiplikatorski dogodek (Multiplier event).

Namen je bil predstaviti projektne izkušnje in uporabne rezultate zainteresiranim, obenem pa v širši diskusiji nasloviti izzive VET izobraževanja. Dogodka se je udeležilo približno 30 udeležencev, od katerih so nekateri aktivno predstavili svoje inovativne in digitalno podprte pedagoške pristope. Povezani so bili s širokim spektrom šolskih predmetov in različnimi vidiki poučevanja. Dogodek je potekal v okviru krovne 6. mednarodne strokovne konference: Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju v prostorih BIC Ljubljana.

Pa še nekaj besed o samem projektu VETWork. Namen projekta je razviti nov model usposabljanja in intervencije na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja. Naslavlja dve ključni področji in sicer: Uvajanje sistematičnih pristopov in priložnosti za razvoj učiteljev in vodij usposabljanj obenem pa razvoj in uvedbo učinkovitega digitalnega, odprtega in inovativnega izobraževanja ter pedagogike, kot tudi praktičnih orodij.

Za več podrobnosti obiščite SPLETNO STRAN PROJEKTA  ali kliknite TUKAJ

Kontakt in povratne informacije o sodelovanju: dr. Peter Štrukelj (peter.strukelj@fm-kp.si) ali prof. dr. Borut Likar (borut.likar@fm-kp.si). 

9. november 2022 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo