Na UPFM poteka integracija vojaškega modula v VS program Management

UP Fakulteta za management ob podpori Univerze na Primorskem razvija Vojaški modul, ki ga bo izvajala v sodelovanju s Centrom vojaških šol v Mariboru.

 Na fotografiji: doc. dr. Darko Ščavničar, Center vojaških šol

izr. prof. dr. Tatjana Horvat, dekanja UPFM

Na Ministrstvu za obrambo je 22. junija 2023, potekal slovesen podpis sporazumov o sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Univerzo na Primorskem. Sporazuma so podpisali minister za obrambo Marjan Šarec, rektorica Univerze na Primorskem prof. dr. Klavdija Kutnar in rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Gregor Majdič.

Sporazuma bosta omogočila dolgoročno sodelovanje na področju izobraževanja in usposabljanja ter znanstvenega raziskovanja in razvoja. Potekalo bo na več področjih – tako na dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih, povezanih s področjem vojaških ved, obramboslovja, itd. Več v novici Univerze na Primorskem in novici Ministrstva za obrambo RS.

Na UPFM je 22. junija 2023 prav tako potekalo posebno srečanje na temo vojaškega modula in sicer se je doc. dr. Darko Ščavničar s Centra vojaških šol srečal z dekanjo UPFM izr. prof. dr. Tatjano HorvatNa UPFM namreč poteka uspešna integracija vsebine vojaškega modula v visokošolski strokovni študijski program Management.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja!

 

22. junij 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo