Natečaj Mladi kreativci 2023

RAZPIS NATEČAJA ZA IZBOR MLADIH KREATIVCEV 2023

Slovenska oglaševalska zbornica skupaj z dolgoletnim partnerjem Zavarovalnica Triglav tudi letos v okviru 32. SOF-a organizira natečaj Mladi kreativci 2023, ki je namenjen mladim do 30. leta starosti. Zmagovalni par se bo udeležil mednarodnega festivala kreativnost Cannes Lions, in sicer tekmovanja "Young Lions Competition", v skupini Digital ter prejel žepnino v višini 1.000 EUR.

Podrobnosti o tekmovanju si preberite TUKAJ.

Prijave se sprejema do 24. februarja 2023 oziroma do zapolnitve mest na elektronski naslov dela@sof.si. Poleg pripisa osebnih podatkov je treba priložiti tudi:

Po potrditvi ustreznosti podatkov, boste dobili vsa nadaljna navodila.  

KDO SE LAHKO PRIJAVI?
  • Vsak član mora biti star do največ 30 let (rojen 15. junija 1993 ali kasneje).
  • Prijava na tekmovanje je odprta za vse mlade kreativce, ki sodelujejo ali so sodelovali s katero od komunikacijskih agencij oziroma poznajo proces ustvarjanja kreativnih konceptov.
  • Vsak tekmovalec se lahko prijavi le v enem paru.
  • Od tekmovalcev se zahteva aktivno znanje angleškega jezika in obvladovanje ustrezne programske opreme za pripravo rešitev.
KAJ PA PRIJAVNINA?

Udeležba na tekmovanju znaša 50 EUR + DDV na par. Za vse prijavljene in potrjene tekmovalce pa velja posebna cena prijavnine na festival, ki znaša 110 EUR + DDV na osebo. Prijavnina za mlade kreativce na festival vključuje obisk vseh predavanj, razstav in družabnih dogodkov v okviru 32. SOF-a.

Za več informacij se lahko kadarkoli obrnete na ekipo SOF na tel. št. 01 439 60 41 ali e-naslov dela@sof.si.

 

7. februar 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo