Predstavitev rezultatov projekta na konferenci Eurograduate

Na Univerzi v Ljubljani Fakulteti za družbene vede je 22. aprila 2024 potekala zaključna konferenca projekta Eurograduate z naslovom “Kako s spremljanjem zaposljivosti diplomantov razvijati študijske programe in krepiti njihovo kakovost? Predstavitev rezultatov projekta EUROGRADUATE”. 

Uvodoma je rektorica Univerze na Primorskem, prof. dr. Klavdija Kutnar, pozdravila udeležence ter v nadaljevanju programa sodelovala pri okrogli mizi na temo "Kaj početi s podatki o zaposljivosti diplomantov?" katere gosti so bili tudi Duša Marjetič (Sektor za visoko šolstvo), dr. Franci Demšar (NAKVIS) in prof. dr. Ivan Svetlik (UL)

Mag. Frenk Mavrič, asistent dr. Jan Frančeškin (UPFM) in prof. dr. Anita Trnavčević (UPFM) so predstavili izbor rezultatov, ki se nanašajo na sklop "Izobraževalna izkušnja". Sledila bo objava monografije z izsledki raziskave. Vče informacij dosegljivih tukaj.

V okviru projekta je bila v produkciji Univerze na Primorskem izvedena tudi prenova in nova postavitev spletne strani projekta Eurograduate, ki je na voljo na povezavi.

Projekt »EUROGRADUATE« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Erasmus+ programa, konferenca pa je potekala v soorganizaciji Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije, Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru, Univerze na Primorskem in Univerze v Novi Gorici.

  

24. april 2024 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo