Študentski predlogi - Elektronska poštna skrinjica

V želji po aktivnem sodelovanju študentov pri komunikaciji in dejavnosti z vodstvom UP Fakultete za management smo uvedli nov informacijski kanal. S ponosom predstavljamo novo elektronsko poštno skrinjico z naslovom predlogi@fm-kp.si, namenjeno izključno študentskim predlogom in mnenjem.

S tem korakom želimo študentom omogočiti neposredno sodelovanje pri oblikovanju dejavnosti fakultete ter povečati odzivnost vodstva na potrebe študentov. Gre za iniciativo, ki omogoča širjenje komunikacije in vzpostavljanje neposrednega stika z vodstvom fakultete.

Predlogi, ki jih prejmemo na naslov predlogi@fm-kp.si, bodo obravnavani kot dragocen prispevek k izboljšanju študijskega procesa. Omenjeni naslov bo deloval kot poseben informacijski kanal do dekanje, kjer lahko študenti delijo svoje ideje za izboljšave ter izrazijo morebitne pripombe glede izvedbe študijskih programov.

Zavihek je dostopen na ŠTUDENTI - ELEKTRONSKA POŠTNA SKRINJICA.

S tem vabimo vse študente, da aktivno sodelujejo pri oblikovanju svojega študijskega okolja ter prispevajo k še boljši izkušnji na UP Fakulteti za management.

Vaše mnenje šteje, zato ne odlašajte in nam pišite na predlogi@fm-kp.si!

 

19. december 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo