Tudi UPFM na ''Evropskem vrhu ciljev trajnostnega razvoja 2020''

Konec tega meseca Evropska poslovna mreža za korporacijsko trajnost in odgovornost (CSR Europe) organizira ''Evropski vrh ciljev trajnostnega razvoja 2020'' (European SDG Summit 2020), na katerem bomo podiplomski program Management trajnostnega razvoja predstavili tudi mi.

 

 

Osrednja tema letošnjega vrha je ''Učinkovita partnerstva za boljšo gradnjo''. Kot pravijo: ''... trenutni časi niso pravi za delitev, zdaj je ravno čas za povečanje sodelovanja med sektorji in znotraj celine. S tako velikim tveganjem na obzorju smo vsi dolžni sodelovati pri sprejetju trajnostnega in vključujočega pristopa k rasti.''

Organizator tako obljublja dialoge med voditelji podjetij, industrijskimi organizacijami in oblikovalci politik, ki temeljijo na rešitvah, govornike na visoki ravni iz najrazličnejših sektorjev in industrij ter najboljšo digitalno platformo za zelo interaktivne razprave in kakovostno mreženje.

Vrh bo potekal med 26. in 30. oktobrom 2020 - celoten program prilagamo v galeriji spodaj. V našem imenu bo prof. dr. Roberto Biloslavo v torek, 27. oktobra ob 13.30 na okrogli mizi o ''Trajnostnem usposabljanju in izobraževanju'' predstavil program Management trajnostnega razvoja, ki novodobne managerje pripravlja ravno na to - usmerjanje vodenja podjetij v trajnostno gospodarstvo in družbo.

 

Vrh si lahko ogledate tudi sami. Sodelovanje je popolnoma brezplačno, vendar je za to potrebna REGISTRACIJA

European SDG Summit 2020

19. oktober 2020 | FM | Mednarodno sodelovanje

Družbena omrežja

Kazalo