UPFM na 18. Kariernem sejmu portala Mojedelo.com

Študijsko leto se je šele zares začelo, ko smo že izjemno aktivni tudi pri promociji in širjenju informacij o naših študijskih programih za naslednjo generacijo dodiplomskih in podiplomskih študentov. Tokrat se bomo tako tudi mi udeležili spletne različice 18. kariernega sejma zaposlitvenega programa Mojedelo.com

 

 

Obisk samega sejma pa je predvsem odlična priložnost za vas, dragi študentje! Udeležba je izjemno enostavna, saj vam spletna platforma omogoča ogled vseh vsebin z udobja vašega doma. Občudovali boste lahko slovenske posameznike, ki na svoji karierni poti žanjejo takšne in drugačne uspehe. Omogočajo vam ekskluziven dostop do najboljših slovenskih delodajalcev ter klepet z njimi o aktualnih prostih delovnih mestih. Hkrati pa vam bo preko 30 predavanj in delavnic znotraj štirih vsebinskih sklopov (Kariera in navdih, Strokovna in praktična znanja, Podjetniški kotiček in sklop vsebin, namenjenih mladim) omogočalo pridobivanje novih znanj in izkušenj. 

 

 

Če pa želite klepet z nami, nas najdete v dvorani za mlade in študente, kjer vam bomo na voljo tako v klepetalnici kot tudi za osebnejši video klic.

Za brezplačno prijavo in registracijo na sejem klikni TUKAJ.

20. oktober 2020 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo