Zaključna konferenca na GZS: poudarki in uspehi Erasmus+ projekta I.D.E.A.

Pomemben mejnik za Erasmus+ projket I.D.E.A. je za nami, saj se je pot zaključila s pomenljivo zaključno konferenco, ki je potekala 19. aprila 2024 na Gospodarski zbornici Slovenije.

Na konferenci so bile predstavljene ključne točke zborničnih programov, med katerimi so izstopali Izvozni pospeševalnik in digitalizacija izvoza Ines Cigo. Aleš Dremel, direktor Digitalne iniciative CPU, je razkril nove digitalne pristope, ki jih prinaša projekt.

Glavni rezultati projekta so bili predstavljeni s strani sodelujočih raziskovalcev, med njimi Georgia Dede, Tommaso Santaniello, prof. dr. Roberto Biloslavo iz UP Fakultete za management ter prof. dr. Anita Trnavčevič, vodja projekta na UP Fakulteti za management. Alfonso S. je podal vpogled v razvoj metodologij učenja umetne inteligence.

Dogodek je bil platforma, ki je prikazala moč sodelovanja in inovacij ter njihov vpliv na internacionalizacijo in digitalizacijo MSP. Prek projekta I.D.E.A. smo ne le delili znanje, ampak tudi stkali trdne vezi, ki bodo še naprej usmerjale naša prizadevanja.

 

 

 

23. november 2023 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo