Založba Springer s ponosom podarila knjige fakulteti: Neprecenljiv dodatek za akademsko rast in raziskovanje

Založba Springer, ki je gostovala na 26. redni letni konferenci WEHIA 2023, podarila knjige UP Fakulteti za management. 

Založba Springer je ena največjih in najbolj znanih založb akademskih in znanstvenih publikacij na svetu. Ustanovljena je bila leta 1842 v Berlinu, in danes deluje kot del založniške skupine Springer Nature, ki je nastalo leta 2015 z združitvijo podjetij Springer Science+Business Media in več podružnic holdinga Holtzbrinck Publishing Group. Založba objavlja in distribuira širok spekter akademskih revij, knjig in referenčnih del iz različnih znanstvenih področij. Prav tako je znana po svoji visoki kakovosti publikacij, in sicer po strogi znanstveni recenziji, ki zagotavlja zanesljivost in verodostojnost objavljenih člankov. Njihove revije in knjige so pogosto citirane v raziskovalnih publikacijah in se štejejo za pomembne vire znanstvenih informacij.

Izjemno počaščeni smo, da je založba Springer po končani 26. redni letni konferenci WEHIA 2023 podarila knjige, ki so bile razstavljene, naši fakulteti. Hranjenje knjig na fakulteti bo omogočilo dostop do dragocenih virov, ki bodo študentom, profesorjem in raziskovalcem nudili pomembne informacije in podporo pri njihovem delu. Knjige, ki jih je fakulteta prejela, so plod znanstvenih dosežkov in strokovnega znanja avtorjev in urednikov. To so viri, ki omogočajo poglabljanje v izbrana področja, širjenje raziskovalnih spoznanj in odkrivanje novih idej.

S skrbnim hranjenjem in uporabo teh knjig bomo ohranjali njihovo vrednost in prispevali k dolgotrajni koristnosti teh virov za prihodnje generacije študentov.


29. junij 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo