Doc. dr. Benjamin Lesjak sodeloval v razpravi o digitalnem gospodarstvu

Informacijska točka Europe Direct Koroška je v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji in občino Ravne na Koroškem organizirala razpravo EU SI ti: Digitalno gospodarstvo – priložnost za Koroško?, v kateri je sodeloval tudi doc. dr. Benjamin Lesjak s Fakultete za management.

EU SI ti je kampanja, ki jo vodijo Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji in informacijske točke Europe Direct Slovenija. Z različnimi dejavnostmi približujejo EU v vseh regijah. Odkrivajo, kaj vse so slovenske občine, podjetja, društva in posamezniki doslej uresničili s pomočjo EU in njenih programov in kako bi priložnosti lahko izkoristili še bolje. Obenem pa odpirajo razpravo o odprtih vprašanjih Unije in njene prihodnosti tudi v regijah.

Na razpravi, ki smo jo organizirali na Ravnah na Koroškem, so gosti Zoran Stančič, vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, Benjamin Lesjak, Fakulteta za management Univerza na Primorskem, Ana Pisar, KMKC Kompleks, in Gregor Matavž, skupina Stroka.si, debatirali o prednostih pospeševanja digitalnega gospodarstva na Koroškem in kakšne priložnosti se pri tem odpirajo na področju zaposlovanja mladih.

 

(Vir in foto: https://www.mojaobcina.si/ravne-na-koroskem/novice/obvestila/dogodki/razprava-eu-si-ti-digitalno-gospodarstvo--priloznost-za-korosko.html)

2. februar 2018 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo