Informativni dnevi 2023 na UP FM

V petek in soboto, 17. in 18. februarja 2023, so tudi pri nas potekali INFORMATIVNI DNEVI. S tem tudi mi bodočim študentom odpiramo svoja vrata ter jim omogočamo vpogled v prihodnost.

Več o uspešno izvedenih informativnih dneh si lahko preberete v objavljeni novici TUKAJ.

Fakulteta za management v študijskem letu 2023/2024 razpisuje dva študijska programa 1. stopnje:

Informativni dnevi so potekali na sedežu fakultete, V ŽIVO, Izolska vrata 2, v Kopru:

  • v petek, 17. februarja 2023, ob 10. in 15. uri ter
  • v soboto, 18. februarja 2023, ob 10. uri.

V petek, 17. in soboto 18. februarja 2023 je preko ZOOM aplikacije potekal tudi informativni dan Študentskih domov Univerze na Primorskem, in sicer ob 9. uri ter informativni dan Visokošolske prijavno-informacijske službe UP (VPIS UP) ob 12. uri. 

O vpisni službi UP ZOOM povezava - VPISNA SLUŽBA UP

O študentskih domovih UP ZOOM povezava - ŠTUDENTSKI DOMOVI UP

 

Brezplačni avtobus na Obalo

V petek, 17. februarja 2023, je Univerza na Primorskem organizirala brezplačni avtobusni prevoz, ki je v zgodnjih jutranjih urah (ob 4.30) pot proti Obali začel na severovzhodu Slovenije (v Murski Soboti), se na poti ustavil v Mariboru, Celju, Ljubljani in Postojni ter dijake pripeljal na Obalo, popoldne pa se je vračal nazaj. 

INFO DAN ZA PROGRAME V ANGLEŠKEM JEZIKU

V kolikor vas zanima UNIVERZITETNI študijski program v ANGLEŠKEM jeziku, se nam pridružite na INFO dnevu dne 22. 2. 2023 ob 16. uri, ki bo potekal ONLINE v angleškem jeziku. Več informacij, o prijavi na dogodek ter ZOOM povezavi, najdete TUKAJ.

Več o prijavi in razpisu

RAZPIS ZA VPIS V DODIPLOMSKE IN ENOVITE MAGISTRSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME ZA ŠTUDIJSKO LETO 2023/24 je bil v skladu s spodaj objavljenim rokovnikom objavljen dne 3. februarja 2023

Prijavni roki za Slovence in državljane EU (E-prijava na spletnem portalu eVŠ)

  • prvi prijavni rok: od 17. februarja do 27. marca 2023 (prvi prijavni rok je bil podaljšan do 27. 3. 2023, popravek rokovnika je objavljen TUKAJ)
  • drugi prijavni rok: od 21. do 25. avgusta 2023
  • prijavni rok za zapolnitev še prostih mest: od 22. do 25. septembra 2023 do 12. ure

 ROKOVNIK

 

Prijavni roki za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljani držav izven EU (E-prijava na spletnem portalu eVŠ)

  • prvi prijavni rok: od 17. februarja do 22. maja 2023
  • drugi prijavni rok: od 29. maja do 24. julija 2023
  • tretji prijavni rok: od 11. avgusta do 4. septembra 2023
  • prijavni rok za zapolnitev še prostih mest: od 22. septembra do 25. septembra 2023 do 12. ure

 ROKOVNIK

Navodila za oddajo prijave eVŠ

Prijavo za vpis v dodiplomske in podiplomske študijske programe kandidat odda elektronsko na spletnem portalu eVŠ v času odprtih prijavnih rokov. Izpolnjevanje prijave za vpis poteka v več korakih, ki so opisani TUKAJ.

Prijava za vpis

Prijavo za vpis v visokošolske študijske programe (dodiplomske in podiplomske) kandidat odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Za izpolnjevanje prijave kandidat potrebuje elektronski naslov, kamor bo po zaključenem izpolnjevanju prijave poslan izpolnjen obrazec prijave v obliki pdf dokumenta. Za pravilen začetek izpolnjevanja prijave mora kandidat vedeti ime razpisa za vpis, ki ga izbere na prvem koraku. Podatke v elektronski prijavi vnašajte po vrsti od zgoraj navzdol. Vnesene podatke potrdite s klikom na gumb "Nadaljuj", če pa podatkov ne želite shraniti, vnos prekinete s klikom na gumb "Prekliči". Če se med izpolnjevanjem prijave za vpis kandidatu pojavijo dodatna vprašanja, si lahko ogleda kratek video ali prebere navodila za izpolnjevanje prijave za vpis ter tako poišče odgovor, ki bo pojasnil morebitne nejasnosti. 

NAVODILA IN VIDEO

 


 

25. januar 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo