Vabljeni na informativne dneve Fakultete za management v Koper

V petek in soboto, 9. in 10. februarja 2018, bodo na srednješolskih in visokošolskih ustanovah po Sloveniji potekali informativni dnevi. Tudi Fakulteta za management bo bodočim študentom odprla svoja vrata. Vabljeni v Koper.

Fakulteta za management v študijskem letu 2018/2019 razpisuje dva študijska programa 1. stopnje:

Več informacij o študijskih programih dobite na tej povezavi.

V prihajajočih dneh je čas za zbiranje koristnih informacij o pr(a)vi odločitvi za nadaljnje izobraževanje. Te boste dobili predvsem na informativnih dneh, hkrati pa boste tudi prvič vstopili skozi vrata ustanove, v katero boste po večini vstopali še nadaljnjega pol desetletja.

Na Fakulteti za management bodo informativni dnevi potekali na sedežu fakultete v Kopru

  • v petek, 9. februarja 2018, ob 11. in 15. uri ter
  • v soboto, 10. februarja 2018, ob 10. uri.

Dobili boste vse informacije v zvezi z dodiplomskim študijem in obštudijskimi dejavnostmi, ki potekajo na fakulteti. Svoje študijske izkušnje bodo z vami delili tudi naši zdajšnji študenti. Vabljeni torej na Fakulteto za management!

Prvi prijavni rok se izteče 30. marca 2018. Več informacij o tem dobite na tej povezavi

Prijava na razpis, ki bo odprta od 6. februarja 2018 naprej, bo v celoti potekala prek spleta. Kandidati oddajo e-prijavo v sistemu eVŠ (povezava http://portal.evs.gov.si/prijava). Več informacij o tem najdete v razpisu za vpis, ki bo izšel 1. februarja 2018. V skupnem uvodnem delu razpisa so zapisani postopki in roki za prijavo ter druge pomembne informacije glede prijave na razpis. Kandidate prosimo, da si razpis natančno preberejo.

Kandidati za vpis v 1. letnik študijskih programov 1. stopnje se lahko prijavijo v treh rokih. V prvem prijavnem roku se kandidati prijavijo na razpisana mesta, objavljena v razpisu za vpis, v drugem in tretjem prijavnem roku pa se prijavijo na še prosta vpisna mesta. 

Prijavni roki za Slovence in državljane EU 

  • prvi prijavni rok: 6. februar–30. marec 2018,
  • drugi prijavni rok: 22.–29. avgust 2018,
  • prijavni rok za zapolnitev še prostih mest: 26. in 27. september 2018

Prijavni roki za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljani držav izven EU

  • prvi prijavni rok: 6. februar–25. maj 2018
  • drugi prijavni rok: 16. julij–31. avgust 2018
  • tretji prijavni rok: 14. 9. 2018–19. 9. 2018
Tudi letos brezplačni avtobusni prevoz na Obalo  

V petek, 9. februarja 2018, Univerza na Primorskem organizira brezplačen avtobusni prevoz, ki bo v zgodnjih jutranjih urah pot proti Obali začel na severovzhodu Slovenije (v Murski Soboti), se na poti ustavil v Mariboru, Celju, Ljubljani in Postojni ter dijake pripeljal na Obalo, popoldne pa se bo vračal nazaj. Podrobnejše informacije o času in lokaciji odhodov ter elektronska prijavnica (predhodna prijava prek spletne prijavnice najpozneje do 6. 2. 2018) so objavljene na tej povezavi

 

   

 

 

9. januar 2018 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo