Nagovor dekanje izr. prof. dr. Tatjane Horvat ob začetku študijskega leta 2023/24

Spoštovane študentke, spoštovani študenti. 

Dobrodošli na Fakulteti za management Univerze na Primorskem, kjer priložnosti za izobraževanje segajo izven predavalnic.

Kot dekanja fakultete in tudi kot državna notranja revizorka se zavedam, da je slednja pomemben del poslovnega sveta in javnega sektorja, ki skrbi za preglednost, integriteto, zakonitost in učinkovitost poslovnih procesov. Iz izkušenj vam povem, da je pridobljeno znanje in želja po novem znanju moč vsakega posameznika, da lahko delujete v različnih situacijah.

Izobraževanje igra ključno vlogo pri oblikovanju prihodnosti. In prav to je tisto, kar na naši fakulteti želimo doseči. Naša vizija je ustvariti študijsko okolje, ki ne le izpolnjuje vaša pričakovanja, ampak jih presega. Ponujamo vam okolje in znanje izkušenih profesorjev in predavateljev, ki vam bo v pomoč v vašem življenju in pri vašem delu.

Povezava med izobraževanjem naših študentov in delovanjem fakultete je močna. Naši programi so zasnovani ob upoštevanju potreb poslovnega sveta in najnovejših razvojev ter vam omogočijo razvoj kompetenc, ki jih delodajalci iščejo. Prinašamo vam priložnost, da pridobite znanje in veščine, ki so relevantne in cenjene v poslovnem okolju. Pozivam vas, da izkoristite to edinstveno priložnost za učenje in rast. V času študija boste razvijali analitične spretnosti, kritično razmišljanje in sposobnost reševanja kompleksnih problemov.

Poleg tega imate pri nas priložnost izkusiti mednarodno okolje. Spodbujamo izmenjave in sodelovanje z univerzami po svetu, da se seznanite z različnimi kulturami, kar doprinese k vašemu osebnemu in poklicnemu razvoju.

Dragi študenti, pred vami je čudovita priložnost, da oblikujete svojo prihodnost. Vzemite si čas za raziskovanje, učenje in rast. Bodite radovedni, vztrajni in odprti za nove izkušnje ter izkoristite čim več različnih trenutkov študentskega življenja, saj je le-to enkrat v življenju.

Skupaj s celotnim kolektivom Fakultete za management sem prepričana, da boste dosegli izjemne uspehe. Želim vam uspešno in navdihujoče študijsko leto. Ne pozabite, da smo tukaj, da vas podpremo na vaši poti do znanja, razvoja in uspeha.

Izr. prof. dr. Tatjana Horvat

Dekanja Fakultete za management Univerze na Primorskem

 

 

1. oktober 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo