Nova številka strokovne revije Management 17 (1)

 

Z veseljem vas obveščamo, da je pred vami prva letošnja številka strokovne revije Management, ki prinaša aktualne strokovne vsebine. 

V prvem prispevku se osredotoča na obravnavo značilnosti projektov v športu in pomenu managementa projektov, nadaljuje s prispevkom z analizo uspešnosti programov za spodbujanje podjetništva, v tretjem prispevku avtor obravnava vsebine kognitivnih pristranskosti in njihov pomen za učitelje, študente ter snovalce izobraževalne politike, nadalje avtorica predstavi organiziranost in delovanje visokošolske knjižnice med pandemijo covida-19, v petem prispevku pa avtorice obravnavajo koncept in ozadje centralnobančnih digitalnih valut s posebnim poudarkom na primeru Kitajske.

V drugem delu revije vas vabimo k pregledu dogodkov in aktivnosti na številih področjih, ki so bile zasnovane in zaznamovane z novim, svežim vetrom, ki ga je prinesla menjava vodstva; tu so tudi napovedi in seznanitve z dogodki UP Fakultete za management.

Sledi posebno povabilo področnega urednika k oddaji člankov s področja mednarodnih ekonomskih odnosov. Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Vsem, ki ste pomagali sooblikovati številko, se prav lepo zahvaljujemo in vas v imenu uredniškega odbora vabimo, da se vključite kot bralci, snovalci idej, avtorji bodočih prispevkov in razširite glas o naši strokovni reviji.

prof. dr. Klemen Kavčič, glavni in odgovorni urednik

Strokovna revija Management 17 (2022) 1 .pdf

 


8. september 2022 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo