Nova številka strokovne revije Management 17 (2)

 

Z veseljem vas obveščamo, da je pred vami objavljena nova številka strokovne revije Management, ki prinaša aktualne strokovne vsebine

V prvem prispevku se avtorja osredotočata na možne ukrepe za pomoč pri zaposlovanju starejših in načine za povečanje njihove konkurenčnosti. Drugi prispevek odraža veliko avtorjeve refleksije, posvečen je Boštjanu Žekšu in se hudomušno osredotoča na ključne akterje v visokošolskem izobraževanju. V tretjem prispevku avtorici predstavita zelene obveznice, njihov pomen, razvoj in trende na področju zelenih obveznic. V četrtem prispevku avtorja prikazujeta, kako napreduje proces pristopa Srbije k Evropski uniji in katere so prednosti, slabosti ter izzivi za Srbijo na tej poti. V petem prispevku avtorica obravnava in opredeli pojem soustvarjanja kot koncepta organiziranosti javnega sektorja ter prispeva k lažjemu razumevanju soustvarjanja med posamezniki in organizacijami, ki se s pojmom prvič srečujejo.

V drugem delu revije vas vabimo k pregledu in napovedi dogodkov na Fakulteti za management; avtorica nas z aktualnimi vsebinami seznanja v prispevku z naslovom »Posegajmo po znanjih, novih izzivih in višjih ciljih«.

S pogledom v spomladansko obdobje zaključujemo s posebnim povabilom področnega urednika trženja k oddaji člankov s področja vplivnežev. Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Vsem, ki ste pomagali sooblikovati novo številko strokovne revije Management, se prav lepo zahvaljujem. V nastajanju je naslednja številka revije, ki bo objavljena predvidoma v mesecu septembru. Vabljeni k sodelovanju in oddaji strokovnih prispevkov!

prof. dr. Klemen Kavčič, glavni in odgovorni urednik

Strokovna revija Management 17 (2022) 2 .pdf

 


16. februar 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo