Nova številka strokovne revije Management 18 (1)

Z veseljem vas obveščamo, da je pred vami objavljena nova številka strokovne revije Management, ki prinaša aktualne strokovne vsebine

V prvem prispevku avtorici raziskujeta dejavnike nakupnega vedenja pri odločanju za nakup medu in medenih izdelkov.

V drugem prispevku avtorici prikazujeta širok in pester nabor novih poklicev ter znanj na področju financ in ekonomije, ki jih kreira tehnologija veriženja podatkovnih blokov.

V tretjem prispevku avtorji naslavljajo koncept inovativnih in z digitalnimi orodji podprtih pedagoških pristopov, ki slušateljem omogočajo razvoj kompetenc, ki jih sodobna družba in gospodarstvo potrebujeta.

V četrtem prispevku avtorica preučuje in raziskuje odnos mladih do kriptovalut ter tehnologije veriženja podatkovnih blokov.

V petem prispevku avtorica preučuje in izvede zgodovinsko osredotočen pregled literature o razumevanju, vlogi ter značilnostih poslovnega bontona skozi čas in geografsko-civilizacijske prostore.

V drugem delu revije vas vabim k pregledu in napovedi dogodkov na Fakulteti za management ter posebnemu povabilu k oddaji člankov, ki ga je pripravila področna urednica računovodstva.

Vsem, ki ste sooblikovali prvo številko strokovne revije Management v letu 2023, se prav lepo zahvaljujem in vas v imenu uredniškega odbora vabim, da se vključite kot bralci, snovalci idej, avtorji prispevkov in razširite glas o naši reviji.

prof. dr. Klemen Kavčič, glavni in odgovorni urednik

Strokovna revija Management 18 (2023) 1 .pdf

 


28. september 2023 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo