Objavljen je razpis za vpis v dodiplomski študij

Objavljen je Razpis za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2019/2020. Prvi prijavni rok poteče 18. marca 2019. Prijava na razpis, ki bo odprta od 12. februarja 2019 naprej, bo v celoti potekala prek spleta. Kandidati/-ke oddajo e-prijavo v sistemu eVŠ (povezava http://portal.evs.gov.si/prijava).

Fakulteta za management v študijskem letu 2019/2020 razpisuje dva prenovljena študijska programa 1. stopnje:

Vse informacije glede prijave in vpisa si lahko preberete na tej povezavi.  

Fakulteta za management v novo študijsko leto s prenovljenimi dodiplomskimi študijskimi programi

Ker hočemo našim študentom dati znanje, ki sledi potrebam in zahtevam trga, smo v celoti prenovili in vsebinsko posodobili dodiplomske študijske programe (univerzitetni in visokošolski strokovni). Pri prenovi smo si postavili tri temeljna izhodišča: posodobitev učnih vsebin, učinkovita izvedba učnega procesa in moderne metode dela. Več o tem si preberite na tej povezavi.

 

NE PREZRITE!
Letos ponovno razpisujemo tudi izredni študij, in sicer za visokošolski strokovni študijski program Management. Razpisanih je 30 mest.

 

Aktualni prijavni roki

  • Prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik dodiplomskega študija (slovenski državljani in državljani EU): od 12. 2. do 18. 3. 2019
  • Prvi prijavni rok za vpis v 1. letnik dodiplomskega študija (Slovenci brez slovenskega državljanstva in državljani zunaj EU): od 18. 2. do 24. 5. 2019
  • Prijavni rok za vpis v višji letnik (po merilih za prehode oz. pod pogoji za hitrejše napredovanje): od 1. do 17. 9. 2019

 

Informativni dnevi in brezplačen avtobusni prevoz

Vabljeni na informativne dneve, ki bodo potekali v petek, 15. februarja 2019, ob 10. in 15. uri, ter v soboto, 16. februarja 2019, ob 10. uri. V petek izkoristite brezplačni avtobusni prevoz na Obalo in pridite na informativni dan na Fakulteto za management!

 

Naša fakulteta tudi na spletnih družabnih omrežjih

Pridružite se nam na spletnem družabnem omrežju Facebook, sledite nam na Twitterju in se mrežite z nami na poslovno orientiranem spletnem družabnem omrežju LinkedIn.

1. februar 2019 | FM | Izobraževanje

Družbena omrežja

Kazalo