Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo razpis »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«. V razpisu je Sklop A namenjen izvajanju projektnih aktivnosti visokošolskih zavodov v sodelovanju z gospodarstvom. Sklop B je namenjen izvajanju projektnih aktivnosti visokošolskih zavodov v sodelovanju negospodarstvom in neprofitnim sektorjem v lokalnem/regionalnem okolju.

V ta namen vas vabimo, da nam sporočite vašo idejo, ki bi jo lahko realizirali naši študentje in bi jo prijavili z nami preko omenjenega razpisa.

 Poudariti pa je potrebno, da bodo financirani tisti predlagani projekti, ki imajo poudarek na prednostnih področjih Slovenske strategije pametne specializacije S4:

  • 2.1 Zdravo bivalno in delovno okolje: Pametna mesta in skupnosti, Pametne zgradbe in dom z lesno verigo;
  • 2.2 Naravni in tradicionalni viri za prihodnost: Mreže za prehod v krožno gospodarstvo, Trajnostna pridelava hrane, Trajnostni turizem;
  • 2.3 (S)Industrija 4.0: Tovarne prihodnosti, Zdravje – medicina, Mobilnost, Razvoj materialov kot končnih produktov.

 Zaradi omejenega časa, vas prosimo, da nam posredujete vašo idejo do srede 20. julija 2022 na elektronski naslov: amela.panic@fm-kp.si.

 

 

15. julij 2022 | FM | Raziskovanje in svetovanje

Družbena omrežja

Kazalo