Ambasadorji

Kdo so AMBASADORJI?
Člani združenja oziroma tisti, ki ŽELIJO s svojim delovanjem, vezami in izkušnjami pomagati fakulteti, bodočim diplomantom in zaposlenim na FM ter z njimi deliti svoje znanje.

Kako deluje AMBASADOR?

Ambasadorji bodo delovali na različnih področjih in tako nudili pomoč drugimi članom:

  • Na področju sodelovanja z gospodarstvom: s poslovnimi kontakti, študijskimi primeri, vključitvami v pedagoški proces, poslovnim sodelovanjem, vključitvami v raziskovalne in svetovalne projekte, študentskimi delom ali strokovno prakso in ne nazadnje pri iskanju zaposlitev.
  • Na področju izobraževanja: z organizacijo okroglih miz o aktualnih temah, srečanj, vzpostavitve povezave s trgom dela in posebnih interesnih skupin v okviru strokovnega področja del ter kontaktom z drugimi alumni.
  • Na področju vpetosti v mednarodno okolje: z mednarodnimi poslovnimi kontakti, informacijah o trgih in kariernih možnostih, raziskovalne možnosti, informacijami o izobraževanju in delu v tujini, z organizacijo obiskov tujcev, spodbujanjem študentskih izmenjav ter gostovanja profesorjev in poslovnežev.

 

Kako postati AMBASADOR?

Preprosto, ob registraciji samo označite to možnost. Z dejavnostjo ambasadorja lahko kadarkoli prenehate, in sicer tako, da to sporočite na naslov raziskovanje@fm-kp.si.

 

Na kakšen način člani ALUMNI FM lahko kontaktirajo ambasadorje?
Odvisno od posameznika, torej kakšne podatke o sebi bo ambasador navedel. Če bo naveden lastni osebni elektronski naslov, bo komunikacija najlažja in najbolj neposredna. Lahko pa ambasador ohrani zasebnost in z ostalimi člani kontaktira preko službe.

 

Kako prenehati delovati kot ambasador ALUMNI FM?
Postati ambasador ALUMNI FM je popolnoma prostovoljna odločitev. Vsakdo lahko svoj status znotraj članstva ALUMNI spreminja kadarkoli. Zadovoljni pa bomo, če nas boste obvestili, kaj je tisti razlog, zaradi česar ste se tako odločili, da bomo lahko v prihodnje izboljšali program

 

 

Družbena omrežja

Študenti

Kazalo